Kapusta sicilská

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Uzený bůček uvaříme do měkká a rozkrájíme na menší kostičky. Na sádle zpěníme dozlatova drobně pokrájenou cibuli, přidáme rýži (vypranou) a oloupané, nu kostky nakrájené brambory. Podlijeme a dusíme. Když obojí změkne, podlijeme vývarem z bůčku a přidáme na nudličky pokrájenou kapustu. Dusíme za stálého podlévání vývarem. Když je pokrm měkký, rozškvaříme na kostičky pokrájenou slaninu, vlijeme ji do jídla, dobře rozmícháme, pak vmícháme také rozkrájený bůček. Ochutíme pepřem, solí a polévkovým kořením.

Komentáře a dotazy…