Kapusta s vepřovým masem

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso vaříme na ohni asi 1 hodinu spolu se zeleným pepřem, celou cibulí, zeleninou, masoxem, kari a šafránem. Kapustu nakrájíme na nudličky, přidáme do polévky a vaříme 30 minut. Maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na nudličky a vrátíme do hrnce. Žampiony nakrájíme na plátky, přidáme do hrnce a vaříme dalších 5 minut. Dochutíme pepřem a solí a podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…