Kapří karboše

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 1 lžička majoránky
  • 200 g strouhanky
  • 100 g špenátu (listy)
  • 4 lžíce oleje
  • 2 šalotky
  • 1 vejce
  • 1 kg kapra

Kapří maso rozemelte nebo nasekejte na fašírku. Přidejte krátce spařený špenát, nakrájený nahrubo. Zbytek přísad společně s kapřím mletým masem dejte do misky a řádně promíchejte. Zprudka smažte na rozpáleném oleji. Podávejte s bramborovým salát. Druhý den jsou karbanátky báječné studené, můžete podávat s chlebem. Poznámka : Šalotky můžete nahradit 1 menší cibulí.

Komentáře a dotazy…