Kančí plátky dušené na brusinkách

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Kančí plátky na okrajích nařízneme, aby se nekroutily, osmahneme na pánvi.Pak dáme dusit do malého množství šťávy, kterou připravíme tak, že zředíme jedna ku jedné kompotovou šťávu i s brusinkami s vodou.Trošku přisolíme.Když je maso měkké, vyjmeme je ze šťávy, kterou dochutíme citronovou šťávou, zahustíme hladkou moukou, kterou rozkvedláme v přiměřeném množství vody.Povaříme, vložíme maso a necháme prohřát. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…