Kančí na brusinkách a červeném víně

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Maso rozkrájíme na menší plátky, lehounce naklepeme, nejlépe klouby rukou, opepříme a pokapeme worcestrovou omáčkou. Necháme odležet v chladu. Odleželé maso vložíme na rozehřátý olej, přidáme cibuli nakrájenou na proužky a maso z obou stran orestujeme. Po chvíli podlijeme vínem, přihodíme bobkový list, nové koření, tymián a přimícháme brusinkový kompot. Dusíme pod pokličkou, až je maso dostatečně měkké a omáčka se nám zredukuje na potřebnou hustotu. Omáčku dochutíme solí a špetkou čerstvě mletého pepře a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…