Jelení salát s brusinkami a marinádou

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Jelení maso nakrájíme na drobné kostičky, dáme do salátové mísy, osolíme, polijeme 2 lžícemi citronové šťávy a promícháme.Banány nakrájíme na kousky, dáme do mixéru, přidáme ovocnou šťávu, brusinkový kompot, smetanu, podle chuti přisolíme a dobře rozmixujeme.Takto připravenou marinádu pak nalijeme na nakrájené maso a lehce promícháme.Hotový salát upravíme na hlubší misky a povrch ozdobíme buď čerstvými, nebo kompotovanými bobulemi hroznového vína. Podáváme při slavnostnějších příležitostech, na rautech či banketech s bílým pečivem jako předkrm.

Komentáře a dotazy…