Jehněčí kotlety na roštu

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Maso omyjeme a osušíme. Olej, citrónovou šťávu a oregano smícháme. Maso dáme do větší nádoby a zalijeme marinádou. Takto ho necháme odstát asi 3 hodiny. Občas ho otočíme. Rozehřejeme si rošt (gril), naskládáme na něj kotlety, které během pečení otáčíme a potíráme marinádou. Hotové maso osolíme a opepříme. Na talíři ho ozdobíme kousky citrónu a petrželkou. Podáváme s pečeným bramborem nebo s hranolky.

Komentáře a dotazy…