Jehněčí kolínko

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Koleno orestujte se solí a pepřem na pánvi, koleno dejte stranou a na pánvi orestujte cibuli, česnek, tymián a rozmarýn, podlijte vývarem. Přidejte koleno a celý základ dejte do trouby vyhřáté na 175°C, pečte cca 2 hodiny. Koleno vyndejte a výpek zahustěte máslovou jíškou. Po celou dobu pečení koleno polévejte, aby se nevysušilo. Rada: Koleno pečte přikryté a posledních 20 minut bez pokličky pečte na 200°C dozlatova, aby získalo kůrku.

Komentáře a dotazy…