Jehněčí hřbet pečený na česneku

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Maso odblaníme, odstraníme lůj a osušíme.Česnek oloupeme, utřeme se solí a potřeme jím maso ze všech stran.Na rozehřátém sádle zpěníme nakrájenou cibuli a maso na ní opečeme.Maso podlijeme vodou a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka.Během pečení je občas obrátíme a přelijeme vypečenou šťávou.Měkké maso vyjmeme, šťávu částečně zasmahneme a zaprášíme moukou.Je-li potřeba, podlijeme vývarem nebo vodou.Provaříme a podle chuti dosolíme. Maso nakrájíme na porce a přelijeme omáčkou. Podáváme s bramborovými knedlíky a špenátem.

Komentáře a dotazy…