Japonský salát

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky stejně jako papriky. Pomeranče oloupeme, rozebereme na jednotlivé dílky a ty ještě pokrájíme na malé kousky. Potom všechny suroviny smícháme s rýží. Citronovou šťávu, sůl a hořčici opatrně smísíme s dobře ušlehanou smetanou. Nyní rychle, ale lehce vmícháme ochucenou šlehačku do rýže s ovocem a zeleninou. Dáme salát dobře vychladit. Na talíře rozložíme listy hlávkového salátu a poklademe kopečky rýžového salátu. Zdobíme kouskem červené papriky nebo dílkem pomeranče.

Komentáře a dotazy…