Ivetica-Bramborizza

Autor receptu: IVETULIATKO (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

zemiaky postruhané vytlačíme z nich šťavu a dáme na rozohriatu panvicu (jemne potretú olejom) v hrubšej vrstve posolíme a chvilku zapečieme potom otočíme a oslíme druhú stranu na ktorú poukladáme salámu ,cibulu ,paradajku ,uhorku ,papriku a posypeme korenim a zalejeme rozšlahaným vajíčkom prikryjeme a zapekáme pokial to nezačne pekne voniať asi 15 minut.Potom posypeme syrom a prikryte zapečieme aby sa nám syr roztiekol.Dáme na tanier a ozdobime kečupom(tatarskou omačkou) a podávame

Komentáře a dotazy…