Irská čokoláda

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ve středně velké míse ušlehejte elektrickým mixérem nastaveným na vysokou rychlost polovinu smetany s moučkovým cukrem, až se začnou tvořit měkké růžky. V kastrolku se silným dnem svařte na středním plameni zbývající smetanu s mlékem. Zmírněte oheň a přidejte čokoládu. Míchejte, dokud se nerozpustí. Přidejte whiskey a míchejte dohladka, aby se ingredience dobře propojily. Nalijte čokoládu do předehřátých hrnečků (sklenic) a navrch naneste šlehačku. Posypte strouhanou čokoládou a ihned podávejte.

Komentáře a dotazy…