Indonéský kebab

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Maso pokrájíme na tenké proužky, přísady na marinádu dáme do mísy a pořádně promícháme, přidáme proužky masa a důkladně promícháme s marinádou. Mísu zakryjeme fólií a dáme nejméně na 3 hodiny do chladna. Maso napícháme na namočené špejle, na každou počítáme 3 kousky masa (každý mírně zakroutíme). Špízy grilujeme (asi 5 cm od zdroje tepla) 2-3 minuty, až maso zhnědne. Pak špízy otočíme a grilujeme další 2-3 minuty. kebab podáváme se zeleninovým salátem, kečupem nebo koriandrovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…