Staňte se našimi fanoušky na:

Hřiby s masem

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • miska nakrájených pravých hřibů (300-400 g)
  • 300-400 g vepřového nebo telecího masa
  • 3-4 lžíce sádla nebo oleje

Pracovní postup:

Maso nakrájejte na větší kousky (velké asi jako na guláš), dejte do kastrolu s horkým tukem, přidejte hřiby, sůl a duste pod půokličkou doměkka. Během dušení přidávejte horkou vodu. Šťávu nezahušťujte ani nepřidávejte žádné koření, aby se zachovala přírodní chuť hřibů. Vhodná příloha je rýže, těstoviny nebo pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |20. března 2014
jednoduché, dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!