Hovězí z jednoho hrnce

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme a lehce poprášíme moukou. V hrnci si rozehřejeme olej a maso na něm ze všech stran orestujeme, přidáme nahrubo nakrájenou zeleninu a zalijeme vínem. Vše dusíme, dokud není maso měkké. Ke konci dušení přidáme cibulky, tymián, případně dochutíme solí a pepřem. Pokud je omáčka příliš řídká odklopíme pokličku a vaříme bez ní. V opačném případě přilijeme víno a provaříme.

Komentáře a dotazy…