Houdiniho tajemství

Autor receptu: water (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
43× přidáno do oblíbených

Kuřecí maso si nakrájíme na menší kousky, cibuli na proužky a jablka také na proužky. Nakrájené maso orestovat na trošce oleje do běla, na pánvi osolit a opepřit. Po orestování maso vyjmout a do výpeku dát cibuli a jablka (pokud Vám jablka hnědnou, tak můžete lehce zakápnout citronovou šťávou) toto lehce orestovat, přidat sůl, pepř a kari - vše podle chuti. Po orestování přidat maso a zalít ananasovou šťávou, lehce vše podusit a zalít smetanou, povařit a zahustit lehce škrobovou moučkou nebo solamylem - ale opatrně!! Povařit a podávát ideálně s rýží. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…