Zelí s bramborami (Bandgobhi alu sabji)

Autor receptu: kyschu (69 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

V elektrickém mlýnku nebo v hmoždíři namelte hřebíček, kardamon a skořicovou kůru na jemný prášek a nechte stranou. V hrnci rozehřejte ghí neb olej. Přidejte nakrájené brambory a za stálého míchání je smažte. Vyndejte je z hrnce a nechte stranou. Ve stejném hrnci osmahněte na zbývajícím ghí nebo oleji zázvor. Přidejte kájenský pepř a kurkumu a ještě několik vteřin smažte. Přidejte nakrájené zelí a za stálého míchání smažte 3 až 4 minuty. Přidejte rajčata, osmahlé brambory, sůl , cukr a vodu. Hrnec přikryjte a vařte na mírném ohni dokud všechna zelenina nezměkne. Před podáváním posypte předem namletým kořením a jemně zamíchejte.

Komentáře a dotazy…