Houbová omáčka ke zvěřině

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Recept pro 4 osoby: Na másle orestujeme cibuli do zlatohnědé barvy, přidáme pokrájené houby, osmahneme, zalijeme naběračkou vývaru ze zvěřiny, osolíme, opepříme, přidáme kmín a jalovec. Dusíme cca 15 minut. Odebereme malou část orestovaných kříbků, které použijeme jako vložku do hotové omáčky. Pak omáčku propasírujeme nebo rozmixujeme, zjemníme oříškem másla a šálkem smetany. Do hotové omáčky dáme orestované hříbky, které jsem si odložili. 1 porce = 180 kcal - T 16 - S 6 - CH 50

Komentáře a dotazy…