Staňte se našimi fanoušky na:

Holoubata na divoko

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na másle dorůžova osmažíme očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninu,přidáme nakrájenou cibuli a až zpění,vložíme do ní holoubata protknutá na prsíčkách slaninou,osolíme,přidáme koření,podlijeme a dusíme doměkka.Měkká holoubata vyjmem,štavu zaprášíme moukou,v základu ji opražíme,podlijeme a povaříme.Přidáme citron.štávu,marmeládu,víno a cukr,přisolíme a s povařenou štávou procedíme.Holoubata na půlky ve štávě prohřejeme

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!