Grilovaná žebírka

Autor receptu: vera.sucha.50 (149 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Žebra podélně rozkrojíme na stejně velké kusy. Do hrnce vlijte vodu, přidejte sůl, pepř, cukr, vinný červený ocet, nasekané chilli papričky a lístky tymiánu.Do připraveného láku vložte žebra a přibližně hodinu povařte, aby maso krásně změklo Z kečupu, hořčice, oleje, soli, pepře a mletého chilli připravte marinádu. Žebra v marinádě postupně obalujte a opékejte asi 15minut na grilu.Podávejte s čerstvou zeleninou a křupavým pečivem.

Komentáře a dotazy…