Granadír

Autor receptu: silvie.andrejkova (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Brambory nakrájíme na malé kousky a vaříme, dokud se brambory skoro nerozpadají. Vodu z brambor slijeme do jiného hrnce, brambory rozmačkáme nebo rozmixujeme a přidáme trošku vody z vaření, aby vznikla řídká kaše. Na oleji orestujeme cibulku, po vychladnutí přidáme mletou papriku. Cibulku dáme do kaše a pořádně promícháme. Těstoviny (nejlépe fleky) uvaříme dle návodu, popř. použijeme domácí (30dkg polohrubé mouky, 1 vejce, voda, sůl). Uvařené těstoviny přidáme do kaše, promícháme a je hotovo :) Můžeme podávat se strouhaným sýrem, nebo posypané anglickou slaninou.

Komentáře a dotazy…