Grahamový chléb z domácí pekárny

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Suroviny dáme do nádoby v následujícím pořadí - 300 ml vody (můžeme částečně nahradit podmáslím - chléb nebude drolivý), 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce jablečného octa, 250 g pšeničné chlebové mouky, 250 g grahamové mouky (mouky doporučním si předem smíchat), do jednoho kouta nádoby dáme 1 lžičku cukru s 21 g droždí a do druhého kouta nádoby dáme 2 lžičky soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program KLASIK.

Komentáře a dotazy…