Gnocchi s medvědím česnekem a sýrem pecorino

Autor receptu: RadimP (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Gnocchi koupíme jako polotovar nebo uděláme domácí. Medvědí česnek očistíme od tvrdších stonků, opláchneme. Na pánvičce rozpustíme trochu másla a dáme zvolna česnek dusit do poloměkka. Během dušení přidáváme máslo nebo trochu vody z vařících se gnocchi. Těsně před sundáním pánve z plamene přidáme do česneku trochu soli a pepře. Na talíř dáme gnocchi, na ně odpovídající množství podušeného česneku včetně šťávy a nastrouháme sýr pecorino. Můžeme přidat maličko másla.

Komentáře a dotazy…