Focaccia z pekárny

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Do nádoby domácí pekárny nalijte 210 ml vody, přidejte 1 lžíci olivového oleje, navrch nasypte 350 g chlebové mouky, abyste zcela zakryli tekutinu. Do jednoho rohu dejte půl lžičky soli, do druhého 1 lžičku krupice, do důlku v mouce 1 lžičku instantního droždí. Je-li v návodu k pekárně uvedeno, že nejprve se dávají suché přísady a pak tekutiny, pořadí zaměňte. Nastavte program na přípravu těsta (základní) a nechte pekárnu pracovat. Po skončení hnětení a kynutí dejte těsto z pekárny na vál a pokračujte podle bodu 2 receptu na focacciu se šalvějí – těsto ovšem nedělte na dva kusy a přísad dávejte jen polovinu, protože děláte jen jeden bochník.

Komentáře a dotazy…