Dušená vepřová pečeně

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Maso zbavíme tuku, osolíme a obalíme v mouce.Na pánvi rozpálíme tuk a maso v něm osmažíme dozlatova a přendáme do pekáče.K masu přidáme tuk, cibuli, kmín a trochu vody.Přikryté dusíme na mírném plameni za občasného podlévání doměkka.Měkké maso nakrájíme na porce, připravíme si šťávu, kterou plátky přeléváme a podáváme. Vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky, vařené brambory, zadělávané zelí, kedlubny, červená řepa nebo sterilovaná okurka.

Komentáře a dotazy…