Domácí vinná klobása

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • nové koření (mleté)
  • vepřová sdíraná střeva
  • pepř (mletý)
  • 40 g sádla
  • 1 dl bílého vína
  • 1 dl smetany
  • 2 housky (žemle)
  • 1 kg vepřového masa

Maso jemně umelte s žemlemi namočenými ve smetaně (nejlépe dvakrát), okořeňte, osolte, přidejte bílé víno a pečlivě promíchejte. Plňte do sdíraných střev, smotejte do spirál a spíchněte špejlí. Před podáváním opečte po obou stranách na sádle dočervena.

Komentáře a dotazy…