Čínské nudle s lilkem a kuřecím masem

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Ingredience

Kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky, osolíme, opepříme a necháme chvíli v chladu. Lilek také nakrájíme na kostičky, dáme do misky, osolíme a necháme chvíli stát (vypotit). Nudle ve větší nádobě zalijeme vařící vodou, přiklopíme a necháme změknout podle návodu asi 3-5 minut. Na pánvi si rozehřejeme rostlinný olej a opečeme na něm kuřecí kousky. Lilek vyklopíme z misky, dobře vymačkáme a přihodíme do pánve k masu. Oboje restujeme doměkka, nakonec přidáme nasekanou bílou část pórku, necháme jen chvilku opéct a vše promícháme s hotovými nudlemi. Na talíři pokrm posypeme zelenou částí pórku, nakrájenou na jemné proužky a můžeme podávat. Podáváme jako rychlou a lehkou večeři.

Komentáře a dotazy…