Čendova pizza z listového těsta

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Oloupaný salám nakrájíme na slabá kolečka, všechna vejce rozklepneme do mističky, vidličkou je trochu rozšleháme, osolíme a opepříme čerstvě umletým pepřem; pórek pokrájíme na kolečka. Z listového těsta vyválíme silnější kulatý plát a opatrně ho přeneseme do vymazané dortové formy. Těsto bohatě poklademe kolečky salámu, posypeme pórkem, strouhaným sýrem a na konec zalijeme vejci. Okraje pizzy potřeme rozšlehaným žloutkem a formu dáme do předehřáté trouby na 180°C, pečeme dozlatova. Hotovu pizzu pokapeme kečupem.

Komentáře a dotazy…