Bůček na houbách

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • celý i mletý pepř
  • 200-250 g křemenáčů
  • 6 plátků libového vepřového bůčku (600-900 g)
  • 1 větší cibule
  • 1 malá feferonka
  • 2 zelené papriky
  • 4 rajčata

Bůček osolte, opepřete, posypejte paprikou a v troubě (v pekáčku) prudce vypečte. Přidejte kolečka cibule, rajčat a paprik, nadrobno nakrájenou feferonku a nakrájené houby. Okořeňte pepřem, novým kořením a bobkovým listem, osolte a pečte doměkka za průběžného polévání vypečenou šťávou a obracení. Příloha - brambory, hranolky nebo rýže.

Komentáře a dotazy…