Tradiční
Recepty
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Přihlášení
Registrace
Další fotografie
Broskve smažené
Autor receptu:
MojnarovaM.
(243 receptů)
MojnarovaM.
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
20 min.
PT20M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených
Ingredience
Postup
Ingredience
500 g broskví
125 ml mléka
krupicový cukr
vanilkový cukr
650 g polohrubé mouky
sůl
200 g tuku
2 vejce
Broskve důkladně omyjeme, oloupeme a necháme okapat.
Z uvedených ingrediencí vytvoříme hustší těstíčko. Broskve v něm obalíme a osmažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.
Osmažené ovoce ihned podáváme a pocukrujeme nebo posypeme skořicovým cukrem.
Zkuste také
Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Marcipánový dort
100
9
9
Závin z jogurtu
60
5
9
Pingu dort
100
12
6
Bebíčko
100
10
8
Komentáře a dotazy…
Komentáře
Dotazy
Načíst komentáře
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.