Bramborová pizza

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Vypracujeme nepříliš husté bramborové těsto a rozvrstvíme jej na vymazaný menší až střední plech. Potřeme vrstvou kečupu, na to dáme rozmačkaného tuňáka s olejem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí. Poklademe na kolečka nebo plátky nakrájený kozí sýr. Posypeme oreganem a zalijeme mlékem smíchaným se solí a vajíčky. Dáme zapéci do středně vyhřáté trouby. Pečeme dokud nejsou okraje těsta jemně opečené. Podáváme jako samostatné jídlo. Tip: místo bramborového těsta v prášku, můžeme samozřejmě udělat domácí z 200g brambor.

Komentáře a dotazy…