Bramborák s pivním sýrem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Brambory nastrouháme a necháme chvíli odležet. Potom slijeme přebytečnou tekutinu, zalijeme je mlékem, přidáme rozšlehané vejce, mouku, česnek, majoránku, osolíme a umícháme polotuhé těsto. Plátky moravského uzeného masa vložíme mezi dva plátky sýra, obalujeme v bramborovém těstě a v rozehřátém oleji opékáme po obou stranách dozlatova. Kůrka těsta musí být dostatečně silná, aby sýr nevytékal a nepřipaloval se. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…