Boloňské ragú s dýní

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Dýni oloupeme a zbavíme semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a opečeme na oleji. Vyjmeme ji a v oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli. Přidáme mleté maso a orestujeme ho. Vmícháme kari, zalijeme rajčaty, přisladíme, osolíme, opepříme a pod pokličkou dusíme. Po 10 minutách vrátíme dýni zpět a vše dále dusíme, dokud dýně nezměkne. Boloňské ragú dochutíme prolisovanými stroužky česneku a mletým pepřem. Podáváme se špagetami a nastrouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…