Berounská jatýrka

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Maso nakrájíme na nudličky a jatýrka očistíme. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou slaninu a papriku. Lehce orestujeme, přidáme maso a po chvíli i játra. Restujeme až se maso zatáhne. Osolíme, opepříme a okmínujeme, podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme hořčicí, chilli, kečupem a skořicí. Omáčku zahustíme solamylem, rozmíchaném v malém množství vody. K jatýrkům si dáme dušenou rýži, ozdobíme petrželkou a proužky červené papriky.

Komentáře a dotazy…