Bábovka ála sacher

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
49× přidáno do oblíbených

V míse dobře utřeme změklé máslo s cukrem, vanilkovým cukrem, žloutky a rumem. Pak přidáme střídavě mouku, smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Dobře prošleháme, do těsta vmícháme kakao a nakonec přidáme tuhý sníh z bílků. Těsto dáme do formy na bábovku, kterou jsme předem vymazali máslem a vysypali moukou. Vložíme do trouby, předehřáté na 200 °C a pečeme asi 45 minut. Hotovou bábovku vyklopíme z formy, necháme dobře vychladnout a poté polijeme čokoládovou polevou. Mandle oloupeme a nakrájíme na nudličky, které posypeme na polevu.

Komentáře a dotazy…