Babičina Žemlovka (SEMLBÁBA)

Autor receptu: Dominika (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

* Vymažeme pekáček máslem a poklademe půlky rohlíků namočené v mléce společně se žloutky a rumem.V případě, že děláme pro děti, rum vynecháme. * Pak dáme vrstvu tvarohu ,do kterého jsem přidala vanil.cukr+vanilkový pudink. prášek+cukr krystal,dle chuti. * Na vrstvu tvarohu, nandáme nakrouhaná jablíčka na větší kousky a posypeme skořicí+cukrem+hrozinky a ořechy * Jako poslední ,završíme zbytkem rohlíků.Zasypeme skořicí, cukrem, poklademe plátky másla, přikryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 180 . * Po 20 min. sundáme alobal a přidáme sníh z bílků, který jsme si ušlehali a necháme dopéct do zlatova 5-8 min.

Komentáře a dotazy…