Habešan - černá buchta

Autor receptu: petra.steinerova.33 (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sklenice, 3 cukr moučka
  • na vysypání plechu mouka hrubá
  • sklenice, 3 mouka polohrubá
  • sklenice, 0,5 olej
  • sedlé, sklenice, 3 mléko
  • sklenice, 0,5 kakao
  • 1 lžička jedlá soda

Všechny suroviny smícháme dohromady, vylejeme na vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech.Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Můžeme podávat s šlehačkou nebo jen tak. PZN::na odměření surovin používám sklenici o objemu 200 ml sedlé mléko - pokud nám zůstane jen trocha sedlého mléka, lze zbytek dolít obyč. mlékem z krabice (nesmí ho být ale víc jak 2/3)

Komentáře a dotazy…