Asijská polévka

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
49× přidáno do oblíbených

Vaříme na mírném ohni mírně slanou vodu s kostrou kuřete. Můžeme přidat 2-3 ks chilli papriček (pokud nemáme růžový olejíček). Vývar scedíme a vložíme do něj nakrátko nakrájené plátky z vepřového masa a vaříme, až je maso skoro měkké. Před koncem přidáme na čtverečky nakrájené pekingské zelí. Dovaříme, dosolíme a pokud jsme nepřidali chilli papričky ochutíme růžovým olejíčkem.Podáváme s bílým pečivem. Budete překvapeni jakou chuť získají vepřové plátky a jak jednoduchá úprava vede k chuťově bohatému výsledku. Pekingské zelí vytváří kompaktní štíhlou světlezelenou hlávku, čínské zelí netvoří hlávky a má tmavě zelené listy. Asi nemá význam napravovat zaúživané, ale pouze upozornit.

Komentáře a dotazy…