Staňte se našimi fanoušky na:

Zvěřinový vývar

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso, kosti a cibulku si zalijeme studenou vodou, osolíme, opepříme a vaříme - cca 3 hodiny. Asi půl hodiny před dovařením přidávám kořenovou zeleninu. Maso poté vyjmeme - nakrájíme a vložíme zpět do polévky. ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!