Staňte se našimi fanoušky na:

Zvěřinové plátky

Autor receptu: Leia (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na asi centimetr silné plátky, nařízneme blány a naklepeme. Poté osolíme a opepříme a dáme na pánev na rozpálený olej. Maso pustí šťávu a zatáhne se. Až se šťáva vyvaří, tak podlejeme horkou vodou (při studené maso ztvrdne). To opakujeme dokud není maso měkké. Ke konci přípravy přidáme worccestrovou omáčku. Podáváme s vařenými bramborami nebo knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jitulka |6. června 2013
to vypadá úžasně Odpovědět
Semyaza |5. června 2013
zkusím Odpovědět
MarkyzaM |4. června 2013
joo já používám i sojovku :) Odpovědět
PetaDomca |4. června 2013
úplně se mi sbíhají sliny, mňam Odpovědět
maruskaji |3. června 2013
Vypadá to moc dobře. Odpovědět
HankaHK |3. června 2013
to vypadá krásně, jen te´d zjistit působ jak se ke zvěřině dostat Odpovědět
najkuchtickalenka |3. června 2013
ukladam Odpovědět
Anna1960 |3. června 2013
mám ráda zvěřinu je se u nás špatně shání Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!