Staňte se našimi fanoušky na:

Znojemská s rýží

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Cibuli oloupejte, nakrájejte najemno a osmahněte na oleji. Hovězí plátky mírně naklepejte, po stranách nařízněte, aby se nekroutily, a z obou stran hodně osolte a opepřete. Postupně je dávejte do hrnce a nechte maso zatáhnout. Mírně podlijte vodou, přidejte jednu lžíci hořčice, přiklopte a duste hodinu a půl doměkka. 2. Poté přidejte polovinu okurek pokrájených na kolečka, kolečka párků a druhou lžíci hořčice. Čtvrt hodiny duste a poté vsypte nakrájená vařená vejce a zbývající okurky. Chvilku povařte a podávejte s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lvodakova |20. ledna 2014
určitě brzo uvařím!! :) Odpovědět
PetulkaH |2. června 2013
před chvilkou uvařená,právě ted sjedená a dobráá:-) Odpovědět
MAFIRA|14. května 2013
také tak dělám,dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!