Staňte se našimi fanoušky na:

Zmrzlina domácí jahodová

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

200g omytých jahod rozmixujeme a smícháme s cukrem, zbytek jahod nakrájíme na menší kousky. Ušleháme zvlášť šlehačku a bílky. Postupně zlehka smícháme šlehačku a sníh s rozmixovanými jahodami a nakonec přidáme kousky jahod. Směs dáme do nádoby a necháme mrazit aspoň 2 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie Dubská |10. srpna 2013
jezisi to me nedelejte :D Odpovědět
jahoda22|4. září 2013
hned bych si dala Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!