Staňte se našimi fanoušky na:

Židovské brambory

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

10 dkg anglické slaniny nakrájíme na srobné kostičky a rozpustíme na lžíci oleje nebo sádla.přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.Do tohoto základu přidáme1 kg brambor bez slupky, které jsme předem uvařili ve slané vodě s kmínem a snítkou celerové natě.Přidáme nadrobno posekaný česnek3 stroužky,a lžíci majoránky.Promícháme a prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |30. září 2013
zkusím Odpovědět
milmach |30. září 2013
dobré Odpovědět
Sofii |28. září 2013
no, sice kalorická bomba, ale když ono je to tak dobré a voňavé.... Odpovědět
petr.helman.5|18. února 2015
Musím zkusit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!