Staňte se našimi fanoušky na:

Žemlovka banánojablečná

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Umytá, oloupaná jablka nakrájíme na kolečka. Banány oloupeme a nakrájíme též na kolečka. Na pánev dáme máslo /tuk/, rozehřejeme a přidáme ovoce. Dusíme, přidáme rozinky, rum, citronovou šťávu. Veku nakrájíme na plátky a dáme do máslem vymazané formy.Prokládáme ovocem, poslední vrstva je veka. Potřeme zbytkem másla popř. tuku. Tip: Lze použít zapékací misky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!