Staňte se našimi fanoušky na:

Zelí červené s jíškou

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí nakrouháme, zalijeme vřelou vodou a uvaříme bez pokličky.Rozpustíme tuk, vsypeme do něho mouku, opražíme ji, zředíme studeným vývarem, přidáme do zelí, povaříme, osladíme, osolíme a okyselíme. Červené zelí podáváme k párkům, ke kachně nebo huse.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!