Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninové rizoto

Autor receptu: Konato (60 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Na pánvi zpěníme máslo, přidáme mraženou zeleninovou směs a uvařenou rýži. Promícháme a dusíme. podléváme vodou, aby se rýže nepřipalovala, můžeme přidat i máslo, bude vláčnější. Když je zeleninová směs měkká, přidáme podle chuti mletou papriku a vegetu. Vegeta je dost slaná, proto už nesolíme. Těsně před podáváním ještě posypeme hotové rizoto strouhaným sýrem, nebo nivou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dajul |9. května 2013
vyzkouším Odpovědět
MAFIRA|29. dubna 2013
dělám trochu jinak Odpovědět
natali6|24. dubna 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!