Staňte se našimi fanoušky na:

Žebra v medové marinádě

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová žebra osolte a zlehka posypejte drceným pepřem. Vložte do vysokého pekáče, zalijte vodou tak, aby bylo maso ponořené. 2.Zakryjte alobalem a dejte dusit do vyhřáté trouby (přibližně hodinu). 3.Mezitím smíchejte med, protlak, sójovou omáčku, olej a prolisovaný česnek. 4.Žebra nechte vychladnout, naporcujte a potřete marinádou. Poté pečte v troubě nebo na grilu. 5.Hotové maso servírujte s omáčkou česnekovou nebo z modrého sýra.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |5. listopadu 2013
1*** Odpovědět
petra.stefanova.7 |12. června 2013
vyzkouším Odpovědět
betka |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Tea |3. března 2013
Určitě chutná výborně, vyzkouším. Odpovědět
FOTOrecepty |19. února 2013
No super. Odpovědět
zuzi |19. února 2013
vyzkouším Odpovědět
petr.helman.5|5. února 2014
Rád zkusím díky Odpovědět
Lucie 13|8. prosince 2013
miluju žebra, už se těším, že je vyzkouším Odpovědět
JarcaPralinka|5. listopadu 2013
zkusím 1+ jestli budou chutnat tak jak vypadají mnam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!