Staňte se našimi fanoušky na:

Zdravý rebarborový koláč

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špaldovou mouku, prášek do pečiva, sůl, olivový olej, vodu a med smícháme dohromady. Vzniklé těsto rozprostřeme do kulaté formy, kterou jsme si předtím vyložili pečícím papírem. Rebarbor oloupeme, spaříme ve vařící a až vychladne, tak ho zatlačíme do těsta. Pečeme v předehřáté troubě 20 minut na 180 stupňů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |4. června 2015
Rebarboru musíme vždy oloupat a před konzumací tepelně opracovat. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!