Staňte se našimi fanoušky na:

Zdravá houska ke svačině

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odřízneme "klobouček" z housky a a částečně housku vydlabeme. Zeleninu nakrájíme na malé kousky a orestujeme na troše oleje. Přimícháme drobky z housky a znovu propečeme, přidáme vejce, promícháme, mírně osolíme, opepříme a prohřejeme. Nádivkou naplníme housku, dáme ji po rozehřátý gril a necháme asi 5 minut rozpéct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!