Staňte se našimi fanoušky na:

Zavařovaná červená řepa

Autor receptu: Leia (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dva velké kastroly červené řepy uvařím, oloupeme, nakrájíme a vsypeme do sklenic. Na dno sklenic dáme trochu fenyklu. Vodu s octem, cukrem a solí převaříme. Ještě horkým nálevem zalejeme řepu ve sklenicích a sterilujeme při 90 stupních 35 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |13. dubna 2015
1+++ Odpovědět
PetulkaH |17. června 2013
máme rádi Odpovědět
lucahal |15. června 2013
vzpomínka na dětství Odpovědět
cvrcek |15. června 2013
dělám je dobrá Odpovědět
Lenny |15. června 2013
dobrota Odpovědět
jitulka |14. června 2013
:-))) Odpovědět
petra.konfrstova |14. června 2013
ukládám, díky za recept Odpovědět
Zdenicka3 |14. června 2013
děláme, je výborná :) Odpovědět
Semyaza |14. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!